Cheesecake Brownie
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Indsendt af : Polakken Indsendt : Red : |
Fotograf: Polakken |
|
Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme - tag det af varmen og rør det igennem. Pisk sukker og æg hvidt og luftigt med en el-mikser. Vend den lune chokolade-blanding i. Bland mel, vaniliesukker og kakaopulver - sigt det ned i chokolademassen og rør det sammen. Hæld det i en smurt form på ca. 20 x 25 cm. eller en springform. Hæld kagemassen i formen.
Pisk flødeost, æggeblomme, sukker og vaniliesukker sammen med en el-mikser. Dryp det i store klatter over brownie-dejen. Marmorér kagen ved at køre en kniv igennem. Bag ved 175 grader C. alm. ovn i 35-40 minutter. Lad kagen køle en smule af og sæt den så - UTILDÆKKET - i køleskabet. Dæk den først til når den er HELT kold. Kan med fordel laves dagen før og opbevares på køl til den skal bruges. |
|
Opskriften er vist 47557 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Lilja Natalia - 2020-02-17 01:56:54 Den er mega lækker. Et tip er at bruge den flødeost fra Aldi, den giver bare en bedre smag :) Agnete - 2013-11-05 08:45:29 Nem at lave, og rigtig lækker! Dennis - 2012-11-14 19:54:35 Den smager rigtigt godt, min kæreste har lavet den flere gange, vi bliver aldrig trætte af den. Amanda - 2011-10-02 12:22:46 Den er rigtig god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne