Pariserbøf 03
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Rist brødet på den ene side på brødristeren. Fordel kødet i 2 og kom det på den anden side af brødet. Steg siden med kødet på panden få min og drys med salt og peber.
Tag bøffen af, kom 2 løgringe ovenpå. Læg blommerne i løgringene. Læg fintskårne løg, kapers, rødbeder i tern rundt om bøffen. Tips: Skold æggene få min, for at dræbe salmonella. Hvis der er noget på ægget, sidder det på skallen, og bliver dræbt ved skoldning. |
|
Opskriften er vist 14858 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne