Laksetomater

Laksetomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storetomater
0.5 tsk.salt
250 g.laksestykker
75 g.agurk
0.5 tsk.tørret estragon
175 g.cremefraiche 18%
 purløg eller persille
 
Opskrift:
Tomaterne udhules og drysses indvendigt med salt og stilles med bunden opad ca. 1/2 time, så noget af væden kan løbe af. Laksen moses med en gaffel. Agurken skæres i små terninger. Laks og agurk blandes. Estragon og cremefraiche røres i, og fyldet smages til med salt og peber.

Fyldet kommes i tomaterne, og der pyntes med purløg eller persille. Tomaterne serveres kolde og kan fyldes et pat timer inden de skal serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 8560 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-11 16:24:52
er laksen rå eller dampet