Rabarberroulade
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberkompot:
Rabarberne renses og skylles, snit dem derpå fint. Rabarber og sukker bringes langsom i kog og koger til de begynder at tykne let, der skummes af undervejs. Sættes på køl gerne til næste dag. Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slags mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Lav en form ca. 30x40 cm af bagepapir og hæld dejen heri. Bages ca. 10 min i forvarmet ovn 220 grader C. alm. ovn, til den er gennembagt. Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå. Fjern det øverste bagepapir og smør med rabarberkompot. Rul den sammen mens den endnu er varm. |
|
Opskriften er vist 8212 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne