Lakseterrine 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fisken koges ca. 10 min. i vand tilsat salt, citronsaft og laurbærblad. Skind og ben fjernes og fisken afkøles lidt.
Franskbrød udblødes i fløden, 1/4 af fiskekødet (de pæneste stykker) gemmes, og resten blendes sammen med cremefraichen, udblødt franskbrød og et par af æggene. Resten af æggene røres i sammen med estragon, salt og peber. Halvdelen af farsen fordeles i en meget velsmurt form (smør den 2 gange). De hele fiskestykker og halvdelen af rejerne lægges ned, resten af farsen kommes over. Stilles i ovnen ca. 1 3/4 time ved 175 gr. Terrinen hæver noget op, men falder ned når den afkøles. Terrinen skal helst trække til næste dag. Skæres i skiver og pyntes med resten af rejerne og karse eller dild. Saucen røres sammen, smages til med krydderier og serveres til. |
|
Opskriften er vist 18099 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2016-06-10 07:46:30 Der skal 200 g reje ialt susanne - 2014-12-29 09:44:56 Hvor mange rejer skal der i farsen???? Gitte - 2009-02-24 15:59:33 Rejern er ikke anført i opskriften! C Elbek - 2007-12-29 14:23:17 Mangler der ikke rejer i ingredienslisten? Strøby Egede - 2007-07-29 10:01:43 supergod , brug bagepapir i formen så er den meget let at få ud og vende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne