Dansk bøf med bløde løg
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Michael44 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne.
Løgene tager længere tid, end man skulle tro. Begynd med at gøre dem i stand og skære dem i skiver. Brun lidt smør på en pande, rør løgene i, og når de begynder at blive brune, drys sukkeret over og rør tit, Brun løgene færdige. Form 4 bøffer og tryk dem lidt flade og hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv, krydder med salt og peber. Brun resten af fedtstoffet på en pande og steg bøfferne i 4-5 min på hver sider ved middel varme. Herefter tages bøfferne op. Tilsæt 5 dl oksebouillon til panden og bring i kog. Der laves en jævning (Vand og mel blandes sammen) som kommes i panden, lidt efter lidt under omrøring til sovsen kommer i kog. Sovsen skal herefter simmere i 5 min. for ellers kan den smage af mel. Smag til med salt og peber og farv med kulør. |
|
Opskriften er vist 16065 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne