Grillet laks med råstuvede kartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lakseskiverne pensles med olie og letsteger over åben grill eller i en oliesmurt grillpande og steger i få min. på hver side, det kommer an på varmen og på, hvor tykke skiverne er.
Serveres med citronbåde, dild, lidt agurkeskiver og de råstuvede kartofler: Her skrælles eller skrabes nye kartofler og skæres i terninger og må derefter ikke komme i vand, for så forsvinder den stivelse der skal jævne kartoflerne. De kommes i en tykbundet gryde, og fløden hældes ved. Bringes i kog, rør af og til, og under låg småkoger de i 15 min., til kartoflerne er møre. Så tilsættes salt, peber, lidt sennep og evt. 1 spsk smør. Nu er kartoflerne færdige og ligger i en fin stuvning. |
|
Opskriften er vist 46509 gange,
og udskrevet 965 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer annasofie - 2007-12-28 17:59:38 Kan man kun bruge nye kartofler? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne