Karbonader med blomkål og béarnaise sauce
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : nej Indsendt af : Michael44 Indsendt : Red : |
|
|
Blomkålet sættes over og koge i ca. 30 min.
Kødet deles i 4 portioner. Formes som boller Trykkes flade og hakket med kniv. Krydder karbonaderne Hæld raps i en dyp tallerken. vend karbonaderne i raps på begge sider. Put fedtstofet på panden. Vendes forsigtig når de er brune på siden ca 4 - 5 min. Bèarnaise saucs laves efter opskriften på posen Tips: DER SKAL KUN BRUGES 50g FEDTSTOF IKKE 200g BUG EVT OLIVEN OLIE |
|
Opskriften er vist 15617 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer lene olsen - 2012-06-01 18:40:27 2 poser bearnaice aaaarrr lav den dog selv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne