Karbonader med blomkål og béarnaise sauce

Karbonader med blomkål og béarnaise sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Michael44

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Kalve-Flæskekød mager
 rasp
 Allround krydderi (Santa Maria)
 Fedtstof til stegning
 
1 Stort Blomkål
 
2 poserBèarnaise saucs evt. Knor
 
Opskrift:
Blomkålet sættes over og koge i ca. 30 min.

Kødet deles i 4 portioner.
Formes som boller
Trykkes flade og hakket med kniv.
Krydder karbonaderne
Hæld raps i en dyp tallerken.
vend karbonaderne i raps på begge sider.
Put fedtstofet på panden.
Vendes forsigtig når de er brune på siden ca 4 - 5 min.

Bèarnaise saucs laves efter opskriften på posen


Tips:

DER SKAL KUN BRUGES 50g FEDTSTOF IKKE 200g BUG EVT OLIVEN OLIE





karakterer:
Opskriften er vist 15415 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-01 18:40:27
2 poser bearnaice aaaarrr lav den dog selv.