Kokos sorbet
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lene Indsendt : |
|
|
Vand og sukker koges under omrøring i 5 minutter. Afkøles i køleskab i mindst 2 timer. Pisk kokosmælk med sukkerlagen. Fryses/røres ca. 40 minutter i ismaskine. Kan også laves i alm. fryser på ca. 3 timer, men skal blot omrøres med jævne mellemrum. Når halvdelen af frysetiden er gået tilsættes kokosmel.
Tips: Man kan med fordel lave en stor portion sukkerlage (dbl. eller 3 dbl.) og opbevare det i køleskab nogle dage. Så har man til flere portioner og kan lave flere slags sorbet. Brug blot 200 g blendet frugt/bær efter eget valg i stedet for kokosmælk/mel. |
|
Opskriften er vist 18544 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Claus Nielsen - 2016-09-17 15:05:27 Går udfra det er kokosflager, der skal bruges? Rikke - 2016-07-10 22:24:14 ALT for sød! Det er så det svider i ganen :O Efter min mening kan man sagtens nøjes med den halve mængde sukkerlage, hvis ikke endda mindre! mathias - 2014-04-17 12:27:46 hej hvornår skal man tage isen ud for at den er blød inden servering hilsen mathias Svend Erik - 2013-03-10 07:50:31 Super lækker sorbetis, Prøver nu også at lave den med 200 g melon i stedet for kokos. Mia - 2012-01-01 16:35:46 Hej Cecilie. Kan ikke helt forstå hvad du mener med, hvad du muligvis har gjort forkert med sorbeten. Det lyder lidt indhvilket omkring de timer som du har skrevet ned. Jeg har ikke lavet opskriften, men kan måske hjælpe dig alligevel? Cecilie - 2011-07-26 22:47:20 Hej.. (: Jeg er godt nok nybegynder omkring dette emne(is), men altså.. Jeg fulgte opskriften, og jeg hældte sorbetmassen ned i min ismaskine og satte den til at røre i 40 min.. Så 1 time, så 1 time og 10 min. og efter 1½ time, slukkede jeg maskinen, og satte "sorbeten" i fryseren.. Så, jeg ved ikke om jeg gjorde noget forkert da jeg satte ismaskinen i gang, eller om opskriften bare ikke lige virkede for mig. Har nogen evt. noget svar på min mystiske sorbet ? (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne