Fedtfattig Svensk pølseret

Fedtfattig Svensk pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Kalkun pølser
1000 g.kogte kartofler
300 g.løg
25 g.smør
3 dl.Skummetmælk
140 g.koncentreret tomatpure eller ketchup
 
Opskrift:
Kog kartoflerne.
Del kartoflerne i 1,5 cm kvadrater, Skær pølserne ud i 1 cm stykker og snit løget i strimler.

Svits Kartoflerne i lidt af smøren i en pande ca 5 min.
Tilsæt tomatpuré, salt og peber.
Svits pølser og løg i resten af smørret i en gryde.
Hæld herefter kartoflerne over i gryden, sammen med pølser og løg.
Hæld mælken over og lad den snurre i ca. 5 - 10 min under omrøring.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Svensk pølseret (fedtfattig)

karakterer:
Opskriften er vist 11505 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-16 11:12:50
- Vil lige tilføje, at det er en god ret og fedtfattig til FÅ penge! Dejligt når det er så enkelt.

  -   2013-10-16 11:10:55
En lækker ret. Brugte cocktailpølser i stedet for kalkunpølser, og det kan sagtens gå an :-)

  -   2012-05-31 18:57:50
"Svensk pølsemix" "oprindelsesland: Ukendt" Haha. :P