Jyllands bedste kringle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : GMC Indsendt : Red : |
|
|
Sættes til 'hævning' i 20 min.
450 g mel æltes i med hænderne Hævning igen i ½ time Rulles ud og deles i 4 stænger Remonce af 225 g margarine 225 g sukker Kardemomme eller kanel Rosiner Pensles med æg og drysses med sukker og nødder Hæves i 15 min. Bages i 14 min. ved 220 grader. |
|
Opskriften er vist 7596 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Kristensen - 2014-01-05 16:43:35 Dette er jo "Søren Ryges kringle" som oprindeligt stammer fra kogekonen han mødte i Hirtshals, så opskriften HAR en oprindelse! Jeg bager efter den originale opskrift (som kan findes på nettet)og synes denne fremgangsmåde er noget mangelfuld. Mvh Bente fra Nordjylland bigstorlil - 2013-12-05 23:03:52 Er dette den samme kingle som fra Jørgen Ryge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne