Jyllands bedste kringle

Jyllands bedste kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GMC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.lunkent vand
300 g.margarine
1 pakkegær
3 spsk.sukker
3 æg
 
450 g.hvedemel
 
 Remonce:
225 g.margarine
225 g.sukker
 Kardemomme eller kanel
 Rosiner
 
 Pensling:
 æg
 sukker
 nødder
 
Opskrift:
Sættes til 'hævning' i 20 min.
450 g mel æltes i med hænderne
Hævning igen i ½ time

Rulles ud og deles i 4 stænger

Remonce af
225 g margarine
225 g sukker
Kardemomme eller kanel
Rosiner

Pensles med æg og drysses med sukker og nødder
Hæves i 15 min.
Bages i 14 min. ved 220 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 7596 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-05 16:43:35
Dette er jo "Søren Ryges kringle" som oprindeligt stammer fra kogekonen han mødte i Hirtshals, så opskriften HAR en oprindelse! Jeg bager efter den originale opskrift (som kan findes på nettet)og synes denne fremgangsmåde er noget mangelfuld. Mvh Bente fra Nordjylland

  -   2013-12-05 23:03:52
Er dette den samme kingle som fra Jørgen Ryge?