Grøntkålstilbehør
Fryseegnet : nej Indsendt af : McEspersen Indsendt : Red : |
|
|
Kålen snittes i tynde strimler. Hældes i en skål sammen med de optåede ærter og det hakkede løg. Tilsæt et drys groft salt. Overhældes med kogende vand. Efter ca. 10 minutter hældes vandet fra (brug en sigte). Grøntsagerne hældes tilbage i skålen og stænkes let med lidt god olie. Serveres mens den stadig er varm/lun.
Tips: God som tilbehør til Solstrålekylling. Velegnet til alle slags lyst kød. |
|
Opskriften er vist 4247 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne