Solstrålekylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : nej Indsendt af : McEspersen Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kyllingen med salt, peber og friskrevet muskatnød. Stænk med lidt teriyakisauce. Læg kyllingen i et lille ovnfast fad (kødet skal helst fylde bunden af fadet). Drys med finthakket hvidløg. Hæld appelsinsaften over. Drys med ca. halvdelen af sukkeret. Skær nektarinerne i tynde både (behold skrællen på) og fordel dem over kyllingefiletterne. Drys med det sidste sukker. Sættes i en 200 grader varm ovn i små 10 minutter. Skru ned til 180 grader og lad stege i ca. ½ time. Fordel lidt af væden over kylling og frugt et par gange under stegningen.
Tips: Serveres fx med ris, eller kartoffelmos tilsat et par fintsnittede grønne stilke fra friske sommerløg. Og gerne med div. grøntsagstilbehør. |
|
Opskriften er vist 4414 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne