Solstrålekylling

Solstrålekylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : McEspersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingbrystfiletter
2 nektariner
 saften fra en appelsin
1-2 fedhvidløg
 Teriyaki (Sojasauce)
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
1 dsk.(økologisk) rørsukker
 
Opskrift:
Krydr kyllingen med salt, peber og friskrevet muskatnød. Stænk med lidt teriyakisauce. Læg kyllingen i et lille ovnfast fad (kødet skal helst fylde bunden af fadet). Drys med finthakket hvidløg. Hæld appelsinsaften over. Drys med ca. halvdelen af sukkeret. Skær nektarinerne i tynde både (behold skrællen på) og fordel dem over kyllingefiletterne. Drys med det sidste sukker. Sættes i en 200 grader varm ovn i små 10 minutter. Skru ned til 180 grader og lad stege i ca. ½ time. Fordel lidt af væden over kylling og frugt et par gange under stegningen.

Tips:

Serveres fx med ris, eller kartoffelmos tilsat et par fintsnittede grønne stilke fra friske sommerløg. Og gerne med div. grøntsagstilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 4414 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu