Wasabi kartoffelmos med stegt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt vand. Kog mælk og fløde op.
Mos kartoflerne, tilsæt koldt smør, fløde, mælk og wasabi. Kom evt. kartoffelmosen tilbage på panden. Hold den varm der. Steg laksefileterne på begge sider. Hold dem varme.
|
|
Opskriften er vist 13840 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne