Lakridsis - den bedste
Indsendt af : Karen Kring Indsendt : Red : |
|
|
Lakrids, mælk og fløde røres over svag varme i en gryde.
Rør forsigtigt, indtil lakridsen er blød og ved at smelte. Pres den gennem en sigte for at fjerne evt klumper. Kom sukker i blandingen, og rør godt indtil det er opløst. Afkøl. Farv evt med frugtfarve. Kom blandingen i en lav metalform og frys, indtil massen er fast. Hak blandingen og pisk den tyk og cremet med elpisker i en stor skål. (Dette kan udelades. Man kan bare stille formen i køleskab et kvarter, inden isen skal spises). |
|
Opskriften er vist 9742 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Karen Kring - 2014-01-05 12:07:04 Efter dybfrysning er det en god ide at stille formen på køkkenbordet omkring 45 minutter, inden den er spiseklar. Isen er meget cremet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne