SpecielSalat
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Tøffel Indsendt : Red : |
|
|
1. Find alle ingredienserne frem
2. Skyl og riv guleroden 3. Tag stilken af belliserne og vask dem grundigt 4. Skyl rucola og riv det hurtigt ved hjælp af håndkraft 5. Rens og vask radisserne grundigt, og skær dem i tynde skiver 6. Bland det hele grundigt sammen 7. Nyd salaten! Den er meget speciel, men smager rigtig godt. Vær ikke bange for at komme bellis i, det er ikke giftigt el.! Tips: Jeg kan forestille mig, at det smager godt med revet pamazanost i. |
|
Opskriften er vist 3909 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne