Honey buns
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : zigi Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt mælk, æg, olie, (havregrød), honning, (solsikkekerner), (grahams mel), mel indtil dejen kan æltes, ½ tsk. salt og 1 tsk. sukker.
Lad dejen hæve i en time. Del den ud i bolle-kugler. Husk de hæver en del! - det narre altid mig :D. Lad bollerne hæve i 20 min mere, evt. mens ovnen forvarmes til 180 grader varmluft. Pensel derefter bollerne med mælk - så får de en gylden overflade og drys dem evt. med solsikkekerner. Lad dem være i ovnen til de er bagte og gyldne, det tager ca. 15 min. Enjoy! Tips: Det i parentes kan udlades. Hvis man vil, kan man tilføje revne gulerødder, men det ville jeg nok erstatte med havregrøden for at undgå alt for meget væde. |
|
Opskriften er vist 7486 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne