Kyllingelasagne med karry og spinat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Suzanne_K Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen skæres i tynde strimler og svitses og krydres med salt og peber.
Spinaten renses og vendes i smeltet smør. Karry svitses i olie. Hakket løg og reven gulerod tilsættes sammen med tomat, fløde, vand og krydderier. Simrer i 5 min. Læg lagvis tomatsovs, spinat, kylling og evt ost i et fad. Slut af med tomatsovs og ost. Kommes i en 180 grader varm ovn i 30-40 minutter (til lasagnepladerne er blevet bløde og osten lettere gratineret). |
|
Opskriften er vist 14540 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2019-02-21 14:38:26 Hvor meget fløde skal der i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne