Kyllingelasagne med karry og spinat

Kyllingelasagne med karry og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Suzanne_K

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.kyllingebryst
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Spinat:
25 smør
500 g.frisk spinat (eller 400 g frossen)
 
 Tomatsovs:
1 løg
1 gulerod
3 tsk.karry
3 spsk.olie
2 ds.hk flåede tomater
1 dl.vand
 salt
 peber
2 tsk.oregano
 
400 g.lasagneplader
 
 Reven ost
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i tynde strimler og svitses og krydres med salt og peber.

Spinaten renses og vendes i smeltet smør.

Karry svitses i olie. Hakket løg og reven gulerod tilsættes sammen med tomat, fløde, vand og krydderier. Simrer i 5 min.

Læg lagvis tomatsovs, spinat, kylling og evt ost i et fad. Slut af med tomatsovs og ost.

Kommes i en 180 grader varm ovn i 30-40 minutter (til lasagnepladerne er blevet bløde og osten lettere gratineret).





karakterer:
Opskriften er vist 14536 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-02-21 14:38:26
Hvor meget fløde skal der i?