Rødstegt chililaks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Bland krydderierne og gnid dem ind på den ene side af laksekoteletterne i et tykt lag. Varm olien og steg koteletterne med den krydrede side nedad i 2 minutter. Dæmp varmen og steg den anden side i ca. 5 minutter. Laksen skal ikke være helt gennemstegt. Server smørristede kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 8495 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kokken - 2010-11-22 17:31:38 Måske lidt for meget mht kvantitet af krydderier, det skal jo heller ikke være sådan, at laksen mister sin egen smag. Ellers fin opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne