Spaghetti med spinat

Spaghetti med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.spaghetti
1000 g.spinat
70 g.smør
1.5 dl.hvedemel
5-6 dl.mælk
 Salt
 Peber
 LidtMuskatnød, friskrevet
50-60 g.reven parmesan eller anden riveost
 
Opskrift:
Skyl spinaten godt i flere hold koldt vand, så sand og jord skylles væk.

Tag en håndfuld fra og damp resten i det vand der hænger ved fra sidste skylning. Tag spinaten op og hak den. Gem spinatvæden.

Tilbered en bechamelsovs af smør, som smeltet og røres sammen med melet. Spæd med spinatvæde og mælk. Lad det koge godt igennem og bland den hakkede spinat i. Smag til med salt, peber og reven muskat.

Kog spaghettien efter anvisning på pakningen. Lad den dryppe godt af i en sigte. Bland den med spinatstuvningen og den friske, hakkede spinat. Kom det i et varmt fad og drys med reven parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 2338 gange,
og udskrevet 48 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu