Muldvarpeskud på butterdejsbund
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sveskerne koges i vand der lige dækker i 15 minutter.
Tages op og moses med en gaffel eller stavblender.
Bund: Butterdejen samles til 2 stykker af 3 plader hver. Skæres ud til 2 runde bunde i ens størrelse, den ene skal der kun bruges en kant på ca. 5 cm. som lægges oven på den anden. Lægges på bagepapir og bages i alm. ovn ved 200 grader C til den er hævet og pæn lysebrun. Vaniljecreme: Rør æggeblommer med flormelis og maizena røres i. Varm fløden med vaniljekornene til kogepunktet og rør det i æggemassen. Hæld tilbage i gryden og varm til kogepunktet under omrøring. Lad cremen afkøle. Rør nu og da, så der ikke dannes skind. Når alle tingene er afkølet, så piskes fløden til flødeskum, og den blandes med vaniljecremen. Butterdejsbunden placeres på et fad, sveskemos lægges ovenpå, dernæst den blandede creme. Til slut rives der mørk chokolade ud over og kagen er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 8170 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne