Kødtærte med ost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Kom mel og salt i en skål. Skær smørret i mindre stykker og hak det ind i melet med en kniv, til blandingen ligner reven ost. (Brug hænderne så lidt som muligt - dejen må ikke blive varm.) Tilsæt æg og vand og saml dejen til en kugle. Stil den i køleskabet i ½-1 time. Rul dejen ud i ca ½ cm tykkelse og beklæd en 24 cm tærteform med den. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225 grader C. alm. ovn i 10 minutter på midterste rille i ovnen. Fyld: Svits kødet i olie og hæld hvidløg over det. Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med de øvrige krydderier og buillionvandet. Kog til vandet er fordampet. Hæld kødfyldet i den forbagte tærtebund. Pisk æg og mælk sammen med en gammel og hæld det over kødfyldet. Drys ost over. Sæt tærten tilbage i ovnen og bag den i 30 minutter på 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 18788 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne