Jordbærtærte med nøddebund og creme
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : pippelipsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes godt og luftigt sammen. Nødder og mel vendes i æggemassen. Hæles i smurt tærteform 24 cm. i diameter. Bages ved 200 grader C. alm ovn i 25 minutter.
Den smeltede chokolade kommes ovenpå den afkølede kage. Når kagecremen er stivnet, kommes den ovenpå den tørrede chokolade. 15-20 jordbær halveres og kommes ovenpå kagecremen. Husbladsen blødgøres i lunt vand og jordbærsaften lunes i gryde. Husbladsen lunes forsigtigt med og geleen hæles i en flad rund tallerken som er overtrukket med husholdningsfilm. Når Geleen er stivnet tages husholdningsfilmen af tallerkenen og geleen vendes forsigtigt ovenpå jordbærerne og filmen fjernes. |
|
Opskriften er vist 52358 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Jolanda - 2019-07-01 14:29:33 Bunden kan også laves med mandler eller en blanding. Den kan bages dagen før, eller flere dage før, men så skal den fryses ned. Jeg har prøvet det selv med godt resultat. anonym - 2019-06-29 09:24:31 Bunden bliver lidt vel høj.. fylder en springform i højden. Deler dem i 2, då har jeg til en anden dag anonym - 2018-07-13 18:38:26 Kan den mon laves dagen før? Berit - 2016-04-24 09:43:46 Kan man bruge mandler i stedet for nødder ??? Nina - 2013-07-07 20:52:29 Har i dag prøvet at bage kagen, og må sige at det er den bedste jordbærtærte jeg nogensinde har smagt Mette - 2012-04-13 08:16:57 Mums den ser lækker ud! Den skal laves i dag til en hygge aften med mødregruppen :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne