Banankage med valnødder
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Merete Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene godt med sukkeret. Skræl bananerne - mos dem godt og rør mosen i æggemassen sammen med citrussaft. Tilsæt rismælk - olie - bagepulver og mel og rør dejen grundigt sammen. Vend til sidst valnøddekernerne i dejen.
Hæld dejen i en aflang velsmurt kageform. Bag kagen ved 175 grader i ca. 50 min. |
|
Opskriften er vist 8322 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2012-08-06 12:30:26 Måske er det risMEL og ikke risMÆLK?? anonym - 2012-06-16 12:04:51 Der står ikke hvor meget mel der skal i. anonym - 2012-05-19 11:47:16 Mon ikke det er mel og ikke rismælk?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne