Græskarkernebrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Indsendt af : Merete Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt olien. Rør urtesalt og mel i men gem lidt af melet til æltningen. Tilsæt græskarkerner ælt dejen sammen og tag den ud på et meldrysset bord. Ælt så meget mel i som den kan tage uden at blive for fast og form den til et brød. Læg brødet på en bageplade beklædt med bagepapir og lad det hæve på et lunt sted i 20 min. Pensl det evt. med æggeblomme og bag det i en 200 grader varm ovn i 10-12 min. Lade det afkøle på en bagerist.
Tips: Bagetiden kan variere alt efter ovn |
|
Opskriften er vist 12969 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Frk. Pedersen - 2017-10-18 11:36:16 Jeg tror 2dl vand er nok til mængden af mel. Jeg forsøgte med 2,5dl men det var også for meget. Christian - 2015-11-19 21:05:04 Alt for lidt mel til den mængde vand! Måtte tilsætte 150 g mere for at få en dej der kunne æltes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne