Gulerodsflutes
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : lonem Indsendt : |
|
|
Start med at blande olie og lunken
vand sammen i en stor skål. Rør herefter gæren i. Tilsæt salt, de revne gulerødder og 2/3 af melet. Resten af melet tilsættes løbende, mens der røres godt rundt i dejen.
Ælt dejen godt igennem og sæt den til hævning i 30 minutter. Ælt nu dejen igen og form to flutes, som derefter lægges på en bageplade med bagepapir. Herefter skal flutene efterhæve i yderligere tyve minutter. Pensl med æg og bag de to flutes midt i ovnen på 200 grader i cirka 13 minutter. Tips: Server for eksempel flutene som tilbehør til en lækker hjemmelavet suppe. |
|
Opskriften er vist 18435 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-05-08 14:49:23 Har lavet dem flere gange nu, bliver rigtig gode. Plejer at lave 3 flutes da det svarer til ca. 1 pakke gær. Jeg smider gerne en lille håndful solsikke kerner i. Betina Pedersen - 2016-04-16 17:02:07 De smager virkelig godt :-) anonym - 2013-03-20 19:46:31 Rigtig lækre... smager skønt hvis man tilføjer krydderurter, hvidløg og lidt fuldkorns hvedemel... anonym - 2013-03-19 17:22:51 Rigtig lækre... smager skønt hvis man tilføjer krydderurter, hvidløg og lidt fuldkorns hvedemel... Louise - 2013-02-19 15:57:27 Glæder mig til og smage de her:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne