Levertærte med grønstsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt af : lonem Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr fedstoffet i melet. Tilsæt salt. Saml dejen med vand og sæt den koldt 1 time.
Rens grøntsagerne, skær broccoli i små buketter, champignoner i skiver, løg i terninger. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform med den. Prik bunden hist og her med en gaffel og forbag dejen 10 min. Skær leveren i tynde strimler og sauter dem på en pande, til de skifter farve. Læg dem til side. Sauter dernæst champignoner og løg. Damp broccoli-buketterne ca 2 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe af. Fordel fyldet på den forbagte tærtebund. Pisk æg, mælk, ost og krydderier sammen og hæld massen over fyldet. Bag tærten færdig til æggemassen er lys gylden, ca. 40 min. Tips: Server med grøn salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 4857 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne