Lørdagsfarsbrød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : lonem Indsendt : Red : |
|
|
Lad den flødestuvede spinat tø halvt op.
Ælt kødet godt med æg,mælk,mel,ost, persille, presset hvidløg, salt og peber, og bred det ud på et ark bageparir i en stor firkant, der er ca 1 cm tyk. Dæk firkanten med halvt optøet spinat, og tril den sammen ved hjælp af et ark bagepapir. Klem pølsen sammen langs sammenføjningen og for enderne, og læg den i en bradepande. Pensl overfladen med smør og bag den i ovnen ved 175 grader i ca 1 ½ time. Server med nye kartofler og evt. tomatsalat |
|
Opskriften er vist 8862 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2013-05-06 15:36:55 Super fin og god opskrift. Jeg brugte ikke spinaten men den smagte stadig himmelsk :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne