Kartoffelsalat med creme fraiche
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i skiver.
Rør creme fraichen op med resten af ingredienserne. Vend forsigtigt kartoflerne i dressingen. Stil kartoffelsalaten køligt ½-1 time. Skyl og tør tomaterne, og skær dem i både. Fordel dem over kartoffelsalaten, og drys med klippet dild, purløg eller karse lige før serveringen. Tips: Denne kartoffelsalat er især velegnet til fisk. |
|
Opskriften er vist 8594 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne