Persillepesto 02
Fryseegnet : ja Indsendt af : Jan Aakjær Indsendt : |
|
|
Persillen skylles og renses for stilke. Drypper af i en sigte. Hvidløg renses og skæres evt. lige over en gang eller 2.
Det hele kommes i en foodprocesser og kører der, indtil det er en jævn pasta. Opbevares i køleskab - kan eventuelt fryses. Tips: Dette er et alternativ til almindelig pesto. Jeg startede med at lave det da jeg syntes det var for dyrt at købe basilikum, parmesan og pinjekerner. Så undersøgtte jeg hvad jeg havde "ved hånden", og jeg er helt godt tilfreds. Der kan varieres med mangt og meget. Man kan f.eks. erstatte nogle af eller alle sesamfrøene med solsikkekerner. Der kan også kommes lidt tomat i - den soltørrede slags passer meget godt til og sådan kan der varieres meget. Jeg har valgt at beskrive den oprindelige opskrift, som jeg startede med- Vi bruger det i stedet for smør på brødet(prøv det under en ost på frisk brød)eller som ingrediens når vi laver pasta. Derfor laver vi også store mængder. Det kan bare divideres ned - dette er bare grundopskriften - så kan du bare gå i gang med egne ideer |
|
Opskriften er vist 3296 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne