Stegt laks med spinat blanquet
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne. Steg laksen i smørret til den er gylden på begge sider.
Spinat blanquet: Kog bouillon og fløde til det tykner. Tag gryden af varmen og blend saucen med sennep og æggeblommer. Rens spinaten godt og vend den i saucen. Bruges der optøet spinat, bør den dryppe godt af. Varm saucen op, den må ikke koge, det vil få den til at skille. Smag til med salt og peber og server saucen til laksen sammen med kartofler. Tilbehøret kan fx være halve grillede tomater med hvidløg. |
|
Opskriften er vist 12750 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne