Franskerret - Flexkok

Franskerret - Flexkok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Flexkok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.bacontern
5 dl.creme fraiche
1 løg
1 rød peber
500 g.frisk pasta
 
Opskrift:
Vand sættes over til pasta.
Kom baconterne på panden.
Finhak løg.
Når baconterne tager farve tilsættes løget og de steges færdig.
Kom creme fraiche på panden og lad den simre lidt, mens pastaen koges.
bland de to ting sammen og servere.

Tips:

serveres gerne med maldon salt og parmesanost på toppen






karakterer:
Opskriften er vist 3809 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-02 08:48:21
Den røde peber finhakkes og kommes i den samlet ret til sidst...