Franskerret - Flexkok
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Flexkok Indsendt : Red : |
|
|
Vand sættes over til pasta.
Kom baconterne på panden. Finhak løg. Når baconterne tager farve tilsættes løget og de steges færdig. Kom creme fraiche på panden og lad den simre lidt, mens pastaen koges. bland de to ting sammen og servere. Tips: serveres gerne med maldon salt og parmesanost på toppen |
|
|
Opskriften er vist 3809 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Flexkok - 2011-07-02 08:48:21 Den røde peber finhakkes og kommes i den samlet ret til sidst... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne