Chili con carne - flexkok
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Flexkok Indsendt : Red : |
|
|
Kom lidt olie i gryden, snit bacon og chirozo og kom dem i. Snit løg og hvidløg groft, hak chillien fint, kom dem i når bacon tager farve. oksekødet kommes i når løgene er blevet klare og brunes af.
Rødvinen kommes i og reduceres, derefter mælken der ligeledes reduceres. Alt konserves, bouillon og bønner kommes i retten og lad den koge op, snit peberfrugterne imens, derefter kommes de i retten. Lad herefter retten simre i mindst en halv time og gerne mere. Tips: Serveres med cremefraiche, brød og evt. ris. |
|
Opskriften er vist 13788 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-28 18:24:45 Jeg har i dag brugt denne opskrift. Den er ganske god, men den er altså ikke kun til 4 personer, nærmere 8! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne