Andreas Festomelet

Andreas Festomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : TVIVLER PÅ FRYSNING ER GODT

Indsendt af : Woodman

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Små kogte kartofler
 Gulerødder evt kogte eller dampede
 Æg
 Revet ost 'nettos den bedste kaldet pizzatopping'
 Smør til stegning
 tomat og purløg til pynt
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i halve og placer dem på den varme pande med snitfladen nedad i en rundkreds så der bliver et 'hul' i midten. Steg nu kartoflerne og anbring en stav gulerod mellem hver kartoffel 'gulerødderne kan med fordel dampes ellers får du en mere knasende version af omeletten'

når kartoflerne er ved at være find og gemmenvarme hælder du æg i hullet i midten æg'ne skal bare være slået ud i en kop eller skål og hurtig 'rodet' sammen med en gaffel æggemassen må gerne løbe lidt ud mellem kartoflerne derefter drysser du med mild hånd revet ost over kartoflerne låg over panden og sluk for blusset 'jeg har et gammeldags komfur med massive plader så jeg bruger bare eftervarmen' ellers skal der skrues kraftigt ned 2 - 3 min under låg til æggemassen er stivnet og osten er smeltet over på et serveringsfad og pyntes med revet gulerod og purløg og tomat skiver jeg har med vilje ikke skrevet mængder på da denne ret kan laves i stor eller mindre størrelser afhængigt af panden og deltagere i måltidet





karakterer:
Opskriften er vist 10041 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu