Andreas Festomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : TVIVLER PÅ FRYSNING ER GODT Indsendt af : Woodman Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i halve og placer dem på den varme pande med snitfladen nedad i en rundkreds så der bliver et 'hul' i midten.
Steg nu kartoflerne og anbring en stav gulerod mellem hver kartoffel 'gulerødderne kan med fordel dampes ellers får du en mere knasende version af omeletten'
når kartoflerne er ved at være find og gemmenvarme hælder du æg i hullet i midten æg'ne skal bare være slået ud i en kop eller skål og hurtig 'rodet' sammen med en gaffel æggemassen må gerne løbe lidt ud mellem kartoflerne derefter drysser du med mild hånd revet ost over kartoflerne låg over panden og sluk for blusset 'jeg har et gammeldags komfur med massive plader så jeg bruger bare eftervarmen' ellers skal der skrues kraftigt ned 2 - 3 min under låg til æggemassen er stivnet og osten er smeltet over på et serveringsfad og pyntes med revet gulerod og purløg og tomat skiver jeg har med vilje ikke skrevet mængder på da denne ret kan laves i stor eller mindre størrelser afhængigt af panden og deltagere i måltidet |
|
Opskriften er vist 10041 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne