Farserede Tomater 03
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
TOMATERNE :
1. Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende. 2. Udhul tomaterne og gem fyldt. 3. Bland kødet med løg, persille, mel, mandler, salt, og pedeer. 4. Fyld farsen i tomaterne. 5. Læg en top på hver af tomat. SAUSE : 1. Kog halvdelen af fyldet fra tomaterne med tomatpure og piskefløde. 2. Smag til med salt, peder, paprika, chili. I OVNEN : 1. Sæt tomaterne i ildfast fad. 2. Hæld saucen i fadet. 3. Bag ved 180 grader i ca. 35 minutter. |
|
Opskriften er vist 4275 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne