Farserede Tomater 03

Farserede Tomater 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tomaterne:
6 almindelige tomater
400 g.hakket lammekød
2 hakkede løg
2 spsk.hakket persille
50 g.hvedemel
50 g.smuttede og grofthakkede mandler
1 tsk.salt
2 tsk.peder
 
 Sauce:
 Halvdelen af flydet fra tomaterne
2 spsk.koncentreet tomatpure
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 paprika
 chili
 
Opskrift:
TOMATERNE :

1. Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende.

2. Udhul tomaterne og gem fyldt.

3. Bland kødet med løg, persille, mel, mandler, salt, og pedeer.

4. Fyld farsen i tomaterne.

5. Læg en top på hver af tomat.


SAUSE :

1. Kog halvdelen af fyldet fra tomaterne med tomatpure og piskefløde.

2. Smag til med salt, peder, paprika, chili.


I OVNEN :

1. Sæt tomaterne i ildfast fad.
2. Hæld saucen i fadet.
3. Bag ved 180 grader i ca. 35 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 4273 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu