Pesto eggs - Pestoæg
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist brødet let og smør det med humus, læg et par skiver tomat herpå.
Pestoen kommes på en varm pande og 2 æg slået ud oven på, krydres med salt og peber. Æggene steger et par minutter og løftes enkeltvis over på brødet. Tips: I stedet for humus kan der bruges flødeost eller ricotta. Pestoen er bedst hjemmelavet, vi har brugt en basilikumpesto men andre slags kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 5587 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne