Panchphoran Aloo (kartofler i hele krydderier)
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i ½-1 cm tern.
Kartoflerne steges i en pande i olien ved høj varme et par minutter. Dæmp varmen og læg låg over (brug evt. alufolie hvis du ikke har et låg). Efter ca. 10 minutter når kartoflerne er begyndt at blive bløde, tilsættes krydderierne. Vend det hele godt rundt og læg igen låg på og steg yderligere 10 minutter til kartoflerne er møre. Låges tages af og vandet dampes væk. Serveres med hakket frisk koriander. Tips: Aloo = Kartofler |
|
Opskriften er vist 4070 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne