Stegt laks med bagt dildkartoffel
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne, prik dem og bag dem mindst 1 time.
Når de er bagte, deles de i halve og kartoffelkødet skrabes forsigtigt ud af skallen, så den ikke går i stykker. Kartoffelmassen røres med hakket dild, lidt margarine og piskefløde efter behov, denne mos kommes i skallerne. Mosen bages nu ca. 10 min. i ovnen. Imens steges laksen. Serveres evt. med tomatsalat eller agurkesalat og brød. |
|
Opskriften er vist 9260 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne