Glutenfri og sukkerfri kanelsnegle
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Fryseegnet : ja Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet, hæld vandet i og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud deri. Tilsæt sukker, æg og salt. Bland melet i, (husk at gemme lidt til at drysse på bordet ) Lad dejen hæve i ca. 20 min. og bland fyldet imens.
Efter de 20 min. røres rundt i dejen. Del dejen i to dele og tryk dem flade. Læg fyldet på. Rul det sammen og del de to ruller i 20 stykker. Lad dem hæve 20 min. bag sneglene ved 200 grader ca 8 min. |
|
Opskriften er vist 8726 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2014-03-03 16:02:34 Brun farin, tja i min verden er det også sukker... Hvad gør man med fyldet til snegle? Stedvis har jo ikke samme massefylde som sukker... Venlig hilsen ulla Ulla pedersen - 2014-03-03 16:00:45 Øh, er den sukkerfri? Der er brun farin i. Hm hm Hvad gør man med fyld til kanelsnegle, hvis der ikke skal sukker i? Steviosid har jo ikke samme massefylde som sukker. Jeanette Krøner - 2013-08-09 21:15:25 Vi har prøvet at gå slavisk frem efter opskriften og trods vi ved ældtningen, kunne derikke fremstilles snegle pga meget klistret og uhåndterlig. Michelle - 2012-01-13 00:29:55 Brun farin er da også sukker? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne