Bagt blomkål i ovn med parmesan

Bagt blomkål i ovn med parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Bagt blomkål i ovn med parmesan, billede 4 Bagt blomkål i ovn med parmesan, billede 1 Bagt blomkål i ovn med parmesan, billede 2 Bagt blomkål i ovn med parmesan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
   
  Kryddersmør
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Del blomkålen i store buketter som skylles. Blancher buketterne i letsaltet kogende vand i 1-2 minutter. Hæld vandet fra og lad dem dryppet godt af inden de lægges i et ovnfast fad.

Kryddersmør:
Smelt smørret og rør finthakket persille, fintrevet citronskal, presset hvidløg, salt og peber heri.

Smørret hældes over blomkålsbuketterne. Sæt fadet i en forvarmet alm. ovn. ved 200 grader C. på midterste rille og bag dem i ca. 30 minutter til de begynder at tage lidt farve.

Fordel fintrevet parmesan over blomkålen og giv dem endnu 10 minutter i ovnen





karakterer:
Opskriften er vist 3969 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4804 (1143 kcal)
KJ pr. Pers. 1201 (285 kcal)
Vægt ialt 1064 gram
Vægt pr. Pers. 266 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 451 KJ (107 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu