Bagt blomkål i ovn med parmesan
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del blomkålen i store buketter som skylles.
Blancher buketterne i letsaltet kogende vand i 1-2 minutter.
Hæld vandet fra og lad dem dryppet godt af inden de lægges i et ovnfast fad.
Kryddersmør: Smelt smørret og rør finthakket persille, fintrevet citronskal, presset hvidløg, salt og peber heri. Smørret hældes over blomkålsbuketterne. Sæt fadet i en forvarmet alm. ovn. ved 200 grader C. på midterste rille og bag dem i ca. 30 minutter til de begynder at tage lidt farve. Fordel fintrevet parmesan over blomkålen og giv dem endnu 10 minutter i ovnen |
|
Opskriften er vist 3969 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne