Svinemørbrad med bacon og sur-sød chilisauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : ja Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
|
|
Bred bacon ud på bordet - side ved side så det passer i mørbradens størrelse. Smør chilisaucen på bacon og læg mørbraden på. Rul bacon om kødet og grilles over kun i ca 25-35 minutter. Hviler under staniol 5-10 minutter inden den skæres i skiver og serveres.
|
|
Opskriften er vist 10838 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne