Brisselstuvning med krebsehaler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brislerne skylles og udvandes i rigeligt vand i 3-4 timer, vandet skiftes et par gange. Blancheres i spilkogende vand 3-4 min Tages op og afkøles evt. i koldt vand indtil du kan holde ved dem. Hvorefter åre og hinder pilles af ”flåes”
Court bouillon: Alle ingredienserne til Court bouillon koges op. Brislerne koges møre i bouillonen ca. 20 min Køles af i bouillonen Kan med fordel koges dagen før. Stuvning: Champignonerne renses og skæres i halve eller kvarte alt efter størrelsen. De ristes i smørret. Tilsæt citronsaft og piskefløde og kog det op. Jævnes med smørbolle til en tilpas tykkelse stuvning. Til slut tilsættes de kogte kalvebrisler som er skåret i mindre tern samt krebsehaler, evt. skyllet i varmt vand (ikke kogende). Stuvningen fyldes i de bagte Vol-au-vent og serveres varme/lune. Alternativt til Vol-au-vent kan tarteletter bruges. Se opskrift på Vol-au-vent her |
|
Opskriften er vist 1988 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne