Iransk Fasanjan (kylling)

Iransk Fasanjan (kylling), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angra

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.valnødder (blended)
1 hel kylling
2 spsk.sukker
1 løg
 granatæblepure (næsten en hel flaske)
 salt
 Maizena til jævning
 
Opskrift:
De blendede valnødder puttet i en gryde og ca 1½ l vand tilsættes og koger ca 1 time.

Kyllingen skæres i små stykker.

Løg skæres i små stykker og svitses på pande i lidt olie, derefter svitses kyllinge stykkerne, kom lidt salt ved.

Kom derefter kylling og løg i gryden med valnødderne og lad retten simre i yderligere ½ time.

Granatæblepure tilsættes og lad retten simre i endnu 2 timer.

Jævnes med maizena.

Tips:

Serveres med ris og fladbrød





karakterer:
Opskriften er vist 8202 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-21 16:47:27
Der er også dele af Iran der anvender lammekød i stedet for kylling.