Iransk Fasanjan (kylling)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Angra Indsendt : |
|
|
De blendede valnødder puttet i en gryde og ca 1½ l vand tilsættes og koger ca 1 time.
Kyllingen skæres i små stykker. Løg skæres i små stykker og svitses på pande i lidt olie, derefter svitses kyllinge stykkerne, kom lidt salt ved. Kom derefter kylling og løg i gryden med valnødderne og lad retten simre i yderligere ½ time. Granatæblepure tilsættes og lad retten simre i endnu 2 timer. Jævnes med maizena. Tips: Serveres med ris og fladbrød |
|
Opskriften er vist 8202 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Liv - 2012-01-21 16:47:27 Der er også dele af Iran der anvender lammekød i stedet for kylling. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne