Selleri Koresh
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Iran Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Angra Indsendt : Red : |
|
|
Kødet svitses sammen med det snittede løg i lidt olie i en gryde.
Tomatpure, krydderier og ½ l vand tilsættes og retten koger ved svag varme i ca. 1 time. Bladselleri skæres i små stykker og persillen hakkes. Begge dele svitses i lidt olie i en pande og kommes derefter i gryden med kødet og koger yderligere 1 time. Tips: Retten kan evt. smages til med lidt citronsaft. Serveres med ris og fladbrød |
|
Opskriften er vist 3935 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne