Selleri Koresh

Selleri Koresh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Iran

IranFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Angra

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lamme/svinekød (småkød)
1 bdt.persille
5-6 bladselleristilke
1 løg
2 spsk.tomatpure (koncentreret)
 olie
 salt
 peber
 kanel
 mynte
 karry
 
Opskrift:
Kødet svitses sammen med det snittede løg i lidt olie i en gryde.

Tomatpure, krydderier og ½ l vand tilsættes og retten koger ved svag varme i ca. 1 time.

Bladselleri skæres i små stykker og persillen hakkes.
Begge dele svitses i lidt olie i en pande og kommes derefter i gryden med kødet og koger yderligere 1 time.



Tips:

Retten kan evt. smages til med lidt citronsaft. Serveres med ris og fladbrød





karakterer:
Opskriften er vist 3935 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu