Ristet laks på grøntsagspasta
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksefileterne steges sprøde og gyldne på begge sider. Krydres og steges videre ved svag varme i ca. 3-4 minutter på begge sider. Trækker herefter et par minutter. Blomkålen skæres i små buketter og koges møre, men stadig sprøde.
Tomaterne koges sammen med hvidløg og oregano. Sigtes og koges ind til tyk konsistens. Pastaen koges som anvist på pakningen, hældes i sigtes og overhældes med koldt vand. I samme gryde kommes 2 spsk olivenolie og heri svitses blomkål og radiser, hvorefter pastaen vendes i. |
|
Opskriften er vist 11411 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne