Engelske scones
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Hvedemel og mælk hældes i en skål. Smuldr smørret i med fingrene. Skrab kornene ud af vanillestangen og bland kornene ind i lidt af det flormelis, der skal i blandingen (det gør at kornene fordeler sig og blive kraftigere i den færdige scone). Derefter tilsættes de resterende ingredienser og det blandes alt sammen godt sammen.
- Hvis du bruger chokolade, så sørg for at skære pladen ud i tern (så godt som muligt) helst med en savtakket brødkniv, så chokoladen ikke fræser afsted når du skærer i den. Rosiner eller tranebær hældes ganske enkelt i. Brug evt. en røremaskine på lav hastighed. Dejen vil være blød og evt. lidt klistret. Del dejen i to, da det er nemmere at arbejde med lidt ad gangen. Rul den første dej ud på bordet med en anelse mel, så dejen ikke sidder fast, til ca. 2 cm i tykkelse. Disse Scones stikkes ud med et glas på ca. 6-6,5 cm i diameter. Lad dine scones hæve 10 min. under et viskestykke, mens ovnen varmer op. Æg og mælk til pensling piskes godt, så der hverken er æg eller mælk at se. Blandingen pensles på dine scones - vær ikke sparsommelig. Tips: Bagetid: ca. 10 min. i en 250C grader varm ovn (varmluft 225C grader). De skal være let gyldne og gerne bløde. |
|
Opskriften er vist 26900 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2015-03-13 16:37:26 Hej. Har lige bagt ovenstående scores, for anden gang, men de hæver ikke, er stadig 2 cm tykke, når de kommer ud af ovnen, er der nogen der evt. ved hvorfor? På forhånd tak Susanne anonym - 2013-03-02 20:01:49 Rigtig gode scones, men ret søde, man kan sagtens spare lidt på flormelisen. polly - 2012-03-18 20:48:52 Super lækre scones. Jeg beholdt dem klassiske, og de var en stor succes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne