Gulerodsroulade med ostecreme
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slags mel, bagepulver og kanel og vend det forsigtigt i æggemassen. Til slut vendes de fintrevne gulerødder i.
Lav en form ca. 30x40 cm af bagepapir og hæld dejen heri f.eks. en bageplade med kant. Bages ca. 10 min i forvarmet ovn 220 grader C. alm. ovn, til den er gennembagt. Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå. Læg et fugtigt viskestykke over og lad rouladebunden køle helt af. Ostecreme: Flødeost, blødt smør, flormelis og vanillesukker røres sammen. Fjern klædet og det øverste bagepapir og smør med ostecreme. Rul den sammen. Kan eft. pyntes med lidt flormelis lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 6662 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne