Risotto con impanate di salmone
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Oprindelsesland : Italien Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær 12 små schnitzler ud laksefileten. Drysses og dryppes med havsalt, peber, citronsaft og olivenolie.
Løget hakkes fint, ligeledes hvidløget. Begge dele brunes let i 1 spsk olie. Ris, salvieblade og en anelse oregano tilsættes. Risene sauteres blanke og tilsættes hvidvin. Gorgonloza skæres i tern og 2/3 tilsættes risene.
Risottoen koges nu ved svag varme uden låg i ca. 16 minutter. Tilsæt af og til mere bouillon. Risene skal næsten have opsuget al væden og være kogt "al dente".
Lakseschnitzlerne drysses med lidt mel og vendes i de piskede æg. De resterende 2 spsk olivenolie opvarmes i en pande og schnitzlerne steges på begge sider. Den resterende del af gorgonzolaen røres i risottoen. Anret på tallerken med laks over |
|
Opskriften er vist 17750 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne