Risotto con impanate di salmone

Risotto con impanate di salmone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.laksefilet
 havsalt
2 spsk.citronsaft
4 spsk.olivenolie
50 g.løg
1 fedhvidløg
250 g.rundkornede ris
2 bladeSalvie, frisk
 lidt oregano
6 spsk.hvidvin
200 g.gorgonzola
5-6 dl.hønsebouillon
2 spsk.hvedemel
2 æg
50 g.smør
 
Opskrift:
Skær 12 små schnitzler ud laksefileten. Drysses og dryppes med havsalt, peber, citronsaft og olivenolie. Løget hakkes fint, ligeledes hvidløget. Begge dele brunes let i 1 spsk olie. Ris, salvieblade og en anelse oregano tilsættes. Risene sauteres blanke og tilsættes hvidvin. Gorgonloza skæres i tern og 2/3 tilsættes risene. Risottoen koges nu ved svag varme uden låg i ca. 16 minutter. Tilsæt af og til mere bouillon. Risene skal næsten have opsuget al væden og være kogt "al dente".

Lakseschnitzlerne drysses med lidt mel og vendes i de piskede æg. De resterende 2 spsk olivenolie opvarmes i en pande og schnitzlerne steges på begge sider. Den resterende del af gorgonzolaen røres i risottoen. Anret på tallerken med laks over





karakterer:
Opskriften er vist 17750 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu